Naar inhoud

Praktisch

Lokale economie

Werft 20
2440 Geel


tel. 014 56 60 90
fax 014 56 60 74
economie@geel.be

Lokale economie

Lokale handelaars in Nieuwstraat

Zoals de naam het al laat vermoeden, wordt vanuit deze dienst de economie op lokaal vlak ondersteund. Zo onderhoudt de dienst nauwe contacten met de handelaars in het centrum en met de handelsvestigingen buiten het centrum. Verder kan je hier terecht voor taxi – en tapvergunningen en wordt je als beginnende zelfstandige verder geholpen met het opstarten van je zaak. Tewerkstelling en de aspecten die hiermee samengaan worden niet uit het oog verloren.

De dienst organiseert zowel de wekelijkse dinsdagmarkt, de rommelmarkt als de jaarmarkt. Ook de organisatie van de wijkkermissen en de Palmenmarkt neemt ze op zich. Uiteraard zijn er nog meer zaken waar de dienst Lokale Economie haar schouders onderzet. Een duidelijk overzicht vind je hieronder.

Momenteel werken we aan een nieuwe structuur voor de informatie op deze pagina. Als je met vragen zit en je vindt het antwoord niet op deze webpagina's, dan kan je ons altijd contacteren via onze contactgegevens die je hiernaast vindt. We zullen je zo snel mogelijk een passend antwoord bieden.

Bevoegdheden

Geplande activiteiten