Naar inhoud

Registreer je op onze website. Maak een 'mijn Geel'-account aan!

Enkel wie geregistreerd is op onze website kan activiteiten ingeven. Als bezoeker van www.geel.be kan je je registreren door een 'mijn Geel'-account aan te maken. Daarmee kan je je persoonlijke gegevens en voorkeuren op www.geel.be beheren. Als geregistreerde bezoeker kan je activiteiten kenbaar maken, fotoalbums aanmaken, reageren op nieuwsberichten en je inschrijven op onze digitale nieuwsbrieven. Je kunt je nieuwsbriefabonnement ook zelf via de website beheren. Ben je bent lid van een Geelse erkende vereniging? Koppel dan je account aan je vereniging en onderhoud zelf de contactgegevens van je vereniging.

Volg onderstaande stappen en maak een 'mijn Geel'-account aan!

Stap I: Het registratieformulier invullen
Eerst en vooral vul je het registratieformulier op de website in. Enkel dan kunnen we een persoonlijk account voor je aanmaken. De persoonlijke gegevens die je via dit formulier invult, worden enkel gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam die je op het registratieformulier invult, kan je je later aanmelden op www.geel.be. Koppel je account eventueel ook aan een vereniging. Na het invullen en het versturen van het registratieformulier, volgt er een schermbevestiging. Ondertussen sturen we een e-mail naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt op het registratieformulier. In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijk account te valideren. Dit doe je door de overeenkomstige link in het e-mailbericht aan te klikken.

Je kan het registratieformulier hier invullen.

Stap II: De bevestiging van je persoonlijk account
Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen. Je komt vervolgens op een pagina van de website terecht waar je account gevalideerd wordt. Op deze pagina kan je je ook abonneren op één van onze digitale nieuwsbrieven. Je kan je keuzes nadien altijd via de website beheren. Ben je lid van een Geelse erkende vereniging en wens je de gegevens van je vereniging op www.geel.be te beheren of wens je de activiteiten die je vereniging organiseert op te nemen in de kalender van www.geel.be? Ook dat kan! Achter de schermen wordt ondertussen een e-mail verstuurd met de gegevens van je persoonlijk account. Met die gegevens kan je je aanmelden op onze website.

Stap III: 'mijn Geel'
Heb je de gegevens van je account ontvangen, dan kan je je via 'mijn Geel' aanmelden op onze website. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop 'Login'. Je komt terug op de startpagina van www.geel.be terecht. In het menu-item 'mijn Geel' vind je nu de volgende rubrieken: 

 

  • activiteit melden - éénmalig
  • activiteit melden - meermalig
  • activiteit melden - permanent
  • afmelden
  • forum (=reageren op nieuwsberichten)
  • foto's opladen (tot tien foto's per album)
  • mijn profiel (je persoonlijke gegevens)
  • vereniging beheren 

Elke geregistreerde gebruiker heeft toegang tot elk van deze rubrieken. Met uitzondering van 'vereniging beheren'. Daartoe heb je enkel toegang als je de rechten hebt toegewezen gekregen om ook de gegevens van een vereniging te beheren.

Problemen
Lukt het je niet om te registreren of heb je nog vragen? Geef een seintje aan de webmaster, webmaster@geel.be.

Hieronder nogmaals de link om aan te melden of te registeren: